Qui som

Hola sóc la Itziar, i actualment és al meu voltant que es desenvolupa Art BonaireEls meus pares van iniciar al 1992 aquesta activitat que a través del temps ha anat avançant-se als reptes que s’anaven produint fins a arribar al que és avui.

PER QUÈ ART

Perquè els inicis van estar inspirats per l’art que desprenia Sitges. Les belles arts, la venda de pintura de pintors joves i l’enmarcació de quadres eren activitats principals del negoci. Juntament amb això, una proposta de futur com era la reproducció de tota mena d’originals.

torrereloj

PER QUÈ BONAIRE

Perquè el primer local que vam transformar com a centre de treball amb les nostres pròpies mans estava situat al carrer Bonaire de Sitges, fins al punt que el terra del mateix eren pedres vermelloses que el mar havia desgastat amb els anys després d’esfondrar un mur que hi havia a Terramar.

Però amb el temps i amb el creixement de la nostra activitat, vam traslladar-nos al carrer Sant Gaudenci, on actualment tenim el local, amb un equip de persones multidisciplinàries.

La nostra filosofia és molt simple: “Ser el més professional possible i tenir la voluntat que totes les situacions tenen una solució”. En conseqüència, si alguna cosa està fora del nostre abast, hem de marcar el camí a seguir. És per això que un bon nombre de clients estan amb nosaltres des dels inicis de l’Art Bonaire.

Les persones i els mitjans per a treballar són les nostres dues màximes inquietuds. Cada any ens renovem i ens replantegem la forma de fer les coses, per mantenir vigents aquestes inquietuds. En aquesta línia, aquesta temporada s’ha invertit en dues noves màquines de reproducció, així com la renovació total del mostrari de motllures per a emmarcació.

AL NOSTRE EQUIP

Itziar

Itziar

La que maneja els fils

Miki

Miki

El que t'ho fa guai i t'ho imprimeix

Eva

Eva

La que et fa els muntatges

Vinyet

Vinyet

La que fa que tot existeixi virtualment